Däckia

Vi erbjuder er som klubbmedlemmar ett mycket förmånligt avtal som ligger på samma nivå som de större leasingbolagen har. Avtalet gäller på alla Däckia och Däckia-Partner.

Klubbförmån

Vi har täckning i större delen av Sverige. Du som kund hos Rexel går in på Däckia eller hos samarbetspartnern och uppger att det finns ett avtal som heter ”Team Rexel” (knr 458742) och har då tillgång till Däckias sortiment till bra priser. Vilket sortiment som finns på respektive verkstad är lokalt betingat.

Däckia ägs av Pirelli & C. S.p.A. i Milano. Vi säljer däck från bl.a.Pirelli, Yokohama, Goodyear samt Nokian. Givetvis har vi även andra alternativ i olika prisklasser, allt efter önskemål. Vi arbetar med alla typer av däck från små säckkärror till stora bergtruckar och lastmaskiner.

På Däckia finns en stor kompetens som gör att du alltid kan vända dig till oss med alla dina däckfrågor så hittar vi säkert en bra lösning.

Förutom däckservice så har vi även Däckhotell, Servicebilar både dag och jourtid. Kontakta din lokala Däckiaverkstad för mer information om vad du kan få för service.

Du hittar oss på www.dackia.se och där kan du välja verkstad efter ortsnamn.

Kontakt Däckia:
Johan Birath
johan.birath@dackia.se