None

Kundklubben som ger effekt!

För våra lojala installatörskunder har vi skapat Team Rexel. En klubb som ger dig poäng på allt du köper hos oss och många andra fina förmåner.

  • Poäng på alla inköp i butik och via lager (ej anskaffningar och direktleveranser)
  • Premier som passar alla
  • Erbjudanden och förmåner
  • Specialevents

Det är enkelt, lönande och helt kostnadsfritt att vara medlem!

Bli medlem Logga in

Ni tjänar på att handla hos oss.
Det är det som är poängen!

Du får poäng på dina inköp hos Rexel och varje inköpskrona ger 0,2 poäng. Ett enkelt räkneexempel: Handlar du för 10.000 kronor får du 2.000 poäng. Poängen räknas på samma sätt, oavsett om du handlar i våra butiker eller via lager, dock ej anskaffningar och direktleveranser.

Låter det intressant? 

Kontakta närmsta butik eller din säljare för att anmäla dig.

Vi önskar dig varmt välkommen till Team Rexel och hoppas på ett spännande och givande samarbete! 

None

Vilka kan bli medlemmar?

Små och medelstora installatörsfirmor med en inköpsvolym på minst 100.000 kr per år är välkomna som medlemmar i Team Rexel.

Observera att det endast är ägare, firmatecknare eller ställföreträdare som kan anmäla företag och att det endast är denne som har tillgång till poängen och kan handla i premieshopen. Övriga medlemmar på företaget kan delta i alla klubbaktiviteter, får ta del av nyheter och information men kan inte lösa in poäng.

Hur kan jag samla poäng?

Du får poäng på dina inköp hos Rexel och varje inköpskrona ger 0,2 poäng.

Ett enkelt räkneexempel: Handlar du för 10.000 kronor får du 2.000 poäng.

Poängen räknas på samma sätt, oavsett om du handlar i våra butiker eller via lager, dock ej anskaffningar och direktleveranser.

Hur löser jag in poäng?

Via klubbwebben kommer du in i premieshoppen, där det finns tusentals premier att välja mellan. Du kan välja produkter och upplevelser från ett flertal olika kategorier och du kommer garanterat att känna igen ett stort antal välkända varumärken.

Vem kan använda poängen?

Endast den som är anmäld som ansvarig chef har tillgång till att använda poängen i premieshoppen. Övriga medarbetare som anmäls till klubben kan logga in på webben och se allt men inte göra beställningar för poängen. De kan dessutom bidra till poängpotten genom deltagande i olika aktiviteter.

Poängen är gemensam för företaget. Är ni fler behöriga att beställa premier gör ni alltså detta från ert gemensamma konto!